Græsted
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 9. juli 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 9. juli 2022

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

Gift ved første blik USA XIII (6:26)
Gift ved første blik USA XIII (6:26) Før de nygifte par tager på bryllupsrejse, skal de hver især spise brunch med deres nye svigerforældre. Mens nogle let accepteres af svigerfamilien og vennerne, får andre oplysninger om deres ægtefælle, som de helst ville have været foruden.

06:40  

Gift ved første blik USA XIII (7:26)
Gift ved første blik USA XIII (7:26) De fem nygifte par er på bryllupsrejse i Florida Keys. En brudgom opdager, at hans brud er meget svær at behage, mens bryllupsrejsen for et andet par ender, før den overhovedet er begyndt.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: 4.50 fra Paddington (1:2)
Miss Marple: 4.50 fra Paddington (1:2) Engelsk krimi fra 1987. (Miss Marple: 4.50 from Paddington) Mrs. McGillicuddy er med toget på vej til landsbyen St. Mary Mead. Fra sit kupévindue bliver hun vidne til et kvindemord i et forbipasserende tog. Da hun når frem, mødes hun med mistro af politiet. Uden lig intet mord. Men hendes veninde Miss Marple er af en anden mening. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jan Guillou - en overlegen journalist (2:2)
Jan Guillou - en overlegen journalist (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Den överlägsne journalisten) Som vært for Rekordmagazinet får Jan Guillou en stor offentlig platform i 80'erne. Og med sin respektløse indstilling takler han undersøgende journalistik og debatter. Men hans frækhed og de offentlige kampe giver ham fjender, der vil gøre alt for at få ham af vejen.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Se om Kristian og dagens hjælper Julie kan fange skurken!

05:55  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:15  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Luna og den magiske krystal
Luna og den magiske krystal Luna er ikke noget helt almindelig lille pindsvin. Hun er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte - og til alle, der ikke vil! Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden. Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod! Luna melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission. Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med - hendes bedste og eneste ven. To usandsynlige helte på deres livs eventyr.

08:50  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

 
DR1

09:10  

Miss Marple: 4.50 fra Paddington (2:2)
Miss Marple: 4.50 fra Paddington (2:2) Engelsk krimi fra 1987. (Miss Marple: 4.50 from Paddington) Fra sit kupévindue har Mrs. McGillicuddy været vidne til et kvindemord i et forbipasserende tog. Af politiet er hun blevet mødt med mistro - uden lig intet mord. Men hendes veninde Miss Marple er af en anden mening og befinder sig nu midt i en kompliceret mordsag.

10:05  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

10:35  

Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal
Londongrad (1:3) Oligarken og faldet fra fjerde sal Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Den undersøgende journalist Heidi Blake får et tip om multimillionær Scot Youngs mistænkelige død. Sammen med sit team undersøger hun en forbindelse mellem Scot og den berygtede russiske oligark Boris Beresovskij.

11:30  

Billet til Kærlighed: Skal vi blive ved med at ses?
Billet til Kærlighed: Skal vi blive ved med at ses? De 4 dages rejse-date er ved at være slut, og de skal alle sammen beslutte om de vil se hinanden igen, når de er kommet hjem. Maria får endelig fortalt Kasper hvordan hun har det og Pia og Jens tager en forsonende tur på kanalerne i Amsterdam. René og Camilla kysser farvel i lufthavnen i Kastrup - og bliver enige om at ses igen: er kærligheden endelig flyttet ind?

DR2

09:30  

Lives opdragelsesrejse (2:6)
Lives opdragelsesrejse (2:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Lives oppdragelsesreise) Live spekulerer på, om man skal være bedstevenner med sine børn hele livet. Eller har det sine fordele, hvis der er et hierarki mellem forældre og børn?

10:00  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

11:00  

En by i provinsen (12:17)
En by i provinsen (12:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

11:50  

Mishas historie: Overlevede blandt ulve
Mishas historie: Overlevede blandt ulve Britisk dokumentar fra 2021. (Misha's Story) Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning: Først skal træet vises
Gå din vej, Enhjørning: Først skal træet vises

10:55  

Gå din vej, Enhjørning: Du er julemanden
Gå din vej, Enhjørning: Du er julemanden

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Dronnige-banen + Det perfekte billede

11:30  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Familieferie til Glittersøen + Den store glimmerfærd

11:55  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Hvorfor har Nato brug for Sverige og Finland?
Hvorfor har Nato brug for Sverige og Finland? Efter Ruslands invasion af Ukraine, har Sverige og Finland nu ansøgt om at blive en del af Nato. Et Nato-medlemskab vil nemlig sikre de to landes sikkerhed i fremtiden. Men det er ikke kun Sverige og Finland der vil få noget ud af at blive en del af forsvarsalliancen. I mange år har Nato også haft en stor interesse i at få de to lande med ombord. Men hvorfor har mægtige Nato overhovedet brug for Sverige og Finland?

12:25  

Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland
Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland Rejsen begynder i Grækenland og i hovedstaden Athen, hvor Anne og Anders oplever både storhed og forfald. På øen Tilos venter danske Ann-Marie og hele hendes store, græske familie.

13:25  

Nak & Æd - en havørred i Limfjorden
Nak & Æd - en havørred i Limfjorden Foråret er på vej i Danmark. Og de to venner er draget til Nordjyllands spisekammer Limfjorden. Her vil de høste, sanke og fange til gryden er fuld. Dyret de særligt er på jagt efter er den sølvskinnende og majestætiske havørred. De får hjælp af en lokal lystfisker, der kan sit kram. Men Jørgen og Nikolaj skal fiske i waders med flue på linen. Så det gælder for dem om at have styr på både balance og grej - hvis altså ikke tænderne i stedet skal sættes i en sej søstjerne.

14:30  

Vera: Brudte løfter
Vera: Brudte løfter Engelsk krimiserie fra 2017. (Vera: Broken Promise) En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord? Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

13:20  

Fodboldlegenden George Best - fodbold, druk & rock'n'roll
Fodboldlegenden George Best - fodbold, druk & rock'n'roll Britisk dokumentar fra 2017. (George Best: All by Himself) Fodboldstjernen, George Best, var en af de bedste fodboldspillere i verden. Han havde det hele: et ubestrideligt talent, en fantastisk karriere og hele fodboldverdenens beundring. Men han havde også et depressivt sind, som sendte ham ud i et voldsomt alkoholmisbrug. Her er historien om den selvdestruktive superstjerne fortalt af dem, der kendte ham bedst.

14:40  

Stormen på Bastillen
Stormen på Bastillen Fransk dokumentar fra 2021. (Bastille Day: Chronicle of a Revolution) Paris den 14. juli 1789. Kongeriget har været i krise i flere måneder, og byen syder af uro. Borgerne er vrede og har fået nok af ulighed, arbejdsløshed og sult. Bevæbnet med økser, høtyve, knive og rifler stormer de Bastille-fæstningen. Tag med til den vanvittige dag i Paris' gader, der er blevet et symbol på den franske republik.

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Therese har et godt øje til Kris. Gruppen tager ham med sig på telttur, og jalousien begynder at rumle hos Jonas. Da uvejret kommer ind fra havet, bliver teltturen langt mere uhyggelig, end børnene havde regnet med.

12:25  

Landevejsrotten
Landevejsrotten En halv times animeret familiefilm baseret på den elskede børnebog skrevet af Julia Donaldson og illustreret af Axel Scheffler. Historien om en skrupsulten rotte, som elsker muffins, småkager og alt, der er sødt. Langs landevejen leder han efter sukkersager, han kan stjæle, indtil hans søde tand fører ham til den klistrede ende. "Giv mig jeres wienerbrød og tærter! Giv mig jeres chokolade og kager! For jeg er Landevejsrotten, og jeg tager og tager." En eventyrlig historie om stratenrøvere og søde sager, som hele familien vil elske.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

12:51  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

12:56  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:20  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:15  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Gys på blomstermarken + Gilberts magiske nys

DR1

16:00  

Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4)
Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4) Som ganske ung blev Grethe udsat for et overgreb, der forhindrede hende i at få de børn, hun og hendes mand Hans gik og drømte om. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh på jagt efter arvinger længere ud i familien. En jagt, der afslører svigt og en hård start på livet for både Hans og Grethe, men også ægte kærlighed - på trods.

17:00  

Hjemmefronten II (4:6)
Hjemmefronten II (4:6) Britisk dramaserie fra 2017. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

17:50  

Min have IV (7:7)
Min have IV (7:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) Her får du de godbidder, som ikke er blevet vist tidligere. Kække tips fra årets haveejere, men også optagelser, som ikke gik som planlagt.

DR2

15:35  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (3:3) - Verdens ældste by
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (3:3) - Verdens ældste by Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Tyrkiet, hvor den britiske arkæolog James Mellaart fandt verdens ældste by. Et fund, der stadig ændrer på det, vi ved om vores tidligste historie.

16:35  

Ekstreme togrejser II (4:6)
Ekstreme togrejser II (4:6) Britisk rejseserie fra 2014. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten.

17:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager sangerinde Marie Carmen Koppel fat på salmen "Op, al den ting som Gud har gjort".

17:30  

UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte
UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte For fem år siden hentede Nils Nielsen EM-sølv som landstræner for det danske landshold. I dag er danskeren træner for Schweiz, som han skal forsøge at føre frem til EM-succes. Hvis det skal lykkes, er kravet en sejr i dag mod Portugal, der på forhånd ligner det svageste hold i gruppe C. Portugal missede egentlig kvalifikationen til slutrunden, men blev hevet ind i det fine selskab i sidste øjeblik, da Rusland blev udelukket efter invasionen af Ukraine. Nu skal portugiserne forsøge at gribe den uventede EM-chance. Kampen spilles i byen Leigh i nærheden af Manchester. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

17:30  

UEFA EM 2022: Før kampen Portugal - Schweiz
UEFA EM 2022: Før kampen Portugal - Schweiz For fem år siden hentede Nils Nielsen EM-sølv som landstræner for det danske landshold. I dag er danskeren træner for Schweiz, som han skal forsøge at føre frem til EM-succes. Hvis det skal lykkes, er kravet en sejr i dag mod Portugal, der på forhånd ligner det svageste hold i gruppe C. Portugal missede egentlig kvalifikationen til slutrunden, men blev hevet ind i det fine selskab i sidste øjeblik, da Rusland blev udelukket efter invasionen af Ukraine. Nu skal portugiserne forsøge at gribe den uventede EM-chance. Kampen spilles i byen Leigh i nærheden af Manchester. Vært: Tina Müller

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder de snevandrende Godglader + Vovserne redder en andedam

17:00  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

17:10  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Klassen skal langt om længe vise sine første superheltedragter frem. Men Ildars dragt er væk, og han mistænker at pedellen Johan har stjålet den.

17:25  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

17:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

17:47  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

17:50  

Jagten på regnbuens farver | Mister krukken
Jagten på regnbuens farver | Mister krukken Hr. Skæg er sur på Mille, fordi hun skubbede ham i vandet, men de to venner bliver nødt til at samarbejde, hvis de vil have fat i den næste ingrediens. Pludselig sker det, der ikke må ske: Rygsækken med krukken bliver væk!

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Er kænguruen venstrehåndet?
Hu Hej Vilde Dyr: Er kænguruen venstrehåndet? Hvilken form har vombattens lort? Og er kænguruen venstrehåndet? Det er noget af det Ibi Støving, Esben Dalgaard, Tina Müller og Kristian Gintberg skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Ibi Støving har stor respekt for isbjørne, og Esben Dalgaard er bange for slanger. Men hvordan klarer de det, når de møder en skorpion?

20:00  

Paradisets have - vores utæmmede planet (3:6)
Paradisets have - vores utæmmede planet (3:6) BBC-Naturserie fra 2021. (Eden Untamed Planet) I Zambia i det sydlige Afrika ligger Luangwa-dalen. En enorm, kuperet savanne, hvor det myldrer af liv. Her lever Afrikas mest ikoniske dyr. Nogle af dem findes kun her. De trives takket være områdets hjerte: Den store Luangwa-flod. Tag med til den 70.000 kvadratkilometer frodig savanne, og oplev flodens årlige, dramatiske forvandling, når den i regntiden løber over sine bredder og forvandler savannen til et smaragdgrønt paradis.

20:50  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

18:00  

UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte
UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte

18:50  

UEFA EM 2022: EM-studiet
UEFA EM 2022: EM-studiet For fem år siden hentede Nils Nielsen EM-sølv som landstræner for det danske landshold. I dag er danskeren træner for Schweiz, som han skal forsøge at føre frem til EM-succes. Hvis det skal lykkes, er kravet en sejr i dag mod Portugal, der på forhånd ligner det svageste hold i gruppe C. Portugal missede egentlig kvalifikationen til slutrunden, men blev hevet ind i det fine selskab i sidste øjeblik, da Rusland blev udelukket efter invasionen af Ukraine. Nu skal portugiserne forsøge at gribe den uventede EM-chance. Kampen spilles i byen Leigh i nærheden af Manchester.. Vært: Tina Müller

19:00  

UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte
UEFA EM 2022: Portugal - Schweiz (k), direkte

20:00  

En Soap
En Soap Dansk prisbelønnet kærlighedsfilm fra 2006. 32-årige Charlotte kan få alt, men har ikke lyst til noget af det. Da hun flytter fra sin mand, bliver hun tilfældigt overbo til den transseksuelle Veronica. Mens Charlotte one-night-stander sig gennem nætterne, holder Veronica sig helst for sig selv med sin lille hund og en romantisk soap-serie på TV. Et overfald, en ny seng og nogle hvide gardiner fører de to sammen. Medvirkende: Charlotte: Trine Dyrholm. Veronica: David Dencik. Kristian: Frank Thiel. Veronicas mor: Elsebeth Steentoft. Kunde: Christian Tafdrup. One night stand: Jacob Lohmann. One night stand: Claes Bang. Kunde: Pauli Ryberg. Instruktion: Pernille Fischer Christensen. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Foto: Erik Molberg. Musik: Magnus Jarlbo. Produktion: Nimbus Film med støtte fra New Danish Screen. "Uegnet for børn."

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for får V (2)
F for får V (2)

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Det magiske sværd
Det magiske sværd En livsglad ung pige ved navn Kayley går et eventyr i møde, da den onde ridder Ruben stjæler Kong Arthurs legendariske sværd excalibur. Med hjælp fra den smukke, blinde ridder Garret, begiver Kayley sig ud i en spændende jagt på det stjålne sværd - for at redde kongeriget. På vejen møder disse to ualmindelige helte et ustyrligt morsomt væsen, en vittig 2-hovedet drage, der hedder Devon & Cornwall. På deres magiske og musikalske rejse opdager Kayley og Garret den uendelige styrke ved deres venskab og et grænseløst mod.

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:20  

Sherlock: Farlig leg
Sherlock: Farlig leg Engelsk krimi fra 2010. (Sherlock: The Great Game) Sherlock er ved at dø af kedsomhed. Han savner udfordringer - og snart får han sit ønske opfyldt. En mystisk attentatmand giver ham til opgave at løse en række kriminalgåder på tid. For hver gåde, han ikke kan løse, vil et gidsel dø. Sherlock indser hurtigt, at han står over for sin hidtil snedigste og farligste modstander. Og han nyder hvert sekund. Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, m.fl.

23:50  

American Song Contest (8:8)
American Song Contest (8:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) Der er skruet op for stemningen, når de ti finalister skal dyste om juryens gunst og seernes stemmer. Hvem løber med sejren?

DR2

21:45  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2) I 1980erne kommer alt i Solveig og Hennings liv til at handle om en sygdom, der ikke kan behandles. Solveig er i København med til at starte hjælpetelefonen AIDS-linjen, mens hun tager sig af sin bedste ven Nils, der ligger for døden hjemme i deres fælles lejlighed. Samtidig, i Århus, lykkes det Henning at trodse sygdommen med hjælp fra fester og gode venner - indtil han en dag i spejlet opdager en lille, violet plet på sin hud.

22:55  

Maryam - den perfekte kandidat
Maryam - den perfekte kandidat Saudiarabisk-tysk komedie-drama fra 2019. (The Perfect Candidate) Den ambitiøse læge Maryam arbejder i en lille by i Saudi-Arabien. Grusvejen foran lægeklinikken er hullet og til fare for alle. Men for at få den asfalteret skal Maryam være en del af byrådet. Derfor beslutter hun sig for at stille op, selvom hun konstant bliver mindet om landets restriktioner mod kvinder. Medvirkende: Mila Alzahrani, Dhay, Khalid Abdulrhim, m.fl. Instruktion: Haifaa Al Mansour.

TVR
DR1

01:15  

Hercule Poirot (37)
Hercule Poirot (37) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det knuste spejl". Ved en auktion har Poirot fået et godt øje til et spejl. Men kunsthandleren Chevenix overbyder den lille detektiv - blot for at tilbyde ham spejlet, hvis han vil efterforske et muligt bedrageri. Inden Poirot er kommet i gang med sagen, bliver Chevenix imidlertid fundet myrdet - og Poirots "honorar" knust i tusind stykker.

02:10  

Hercule Poirot (38)
Hercule Poirot (38) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Smykketyveriet på Grand Metropolitan". På ordre fra sin læge tager Poirot på rekreation i Brighton på Englands sydkyst. Han skal tage den med ro i fjorten dage, men da en skuespillerinde bliver frarøvet en udlånt, værdifuld perlekæde, kan den lille detektiv ikke lade være med at blande sig.

03:05  

Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt
Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt Når du tænker på Sydhavsøerne, så forbinder du det måske med en lille øgruppe, der ligger et sted ude i Stillehavet. Men vi skal ikke så langt, for vi har faktisk vores helt egne Sydhavsøer, og det er her, vi skal gætte salgspriser. Vi starter i Maribo på Lolland med en arkitekttegnet villa, der har intet mindre end en golfbane i baghaven. Så går turen til Nykøbing Falster, hvor der venter stråtækt idyl med en beliggenhed i absolut særklasse. Og så slutter vi af med en bolig på Bogø, der oser af caribisk stil. Vært: Christian Degn

03:50  

Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly
Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly Hvem er det, der selv kan binde sin butterfly, men som meget hellere går med kasket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en arkitekttegnet villa nord for København - med en pink pejsestue. Vært: Mads Steffensen

03:50  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:40  

Tennislegenden Jimmy Connors
Tennislegenden Jimmy Connors Amerikansk dokumentar fra 2013. (This Is What They Want) Jimmy Connors var med til at ændre tennis for altid. Tennis' bad boy kom op at toppes med alt og alle og iscenesatte tennis som mere end en gentlemansport. Jimmy Connors og hans rivaler gjorde tennis mere populært end nogensinde før. Denne udvikling ses gennem Jimmy Connors' episke deltagelse i U.S. Open i 1991, hvor han som 39-årig formåede at komme i semifinalen.

01:30  

Holyfield vs. Tyson - jagten på den største kamp
Holyfield vs. Tyson - jagten på den største kamp Amerikansk sportsdokumentar fra 2015. (Chasing Tyson) Bokseren Evander Holyfield er verdensmester i flere vægtklasser. Men særligt to af hans kampe er gået over i boksehistorien - nemlig opgørene i ringen mod Mike Tyson, der kostede en bid af Holyfields øre og en diskvalificering af Tyson. Her udforsker vi Holyfields karriere og de år, som han brugte på at arrangere sin første kamp med Mike Tyson.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, GRAESTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0704023245