Græsted
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 31. maj 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 31. maj 2023

DR1

06:15  

Livets opskrift - Californien (4:5)
Livets opskrift - Californien (4:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender
Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Et slagsmål mellem barndomsvenner efter et røveri i en Forex vekselererbutik i 2015 bliver starten på Järva-konflikten i det nordvestlige Stockholm. En 19-årig bliver skudt ihjel. Dagen efter kommer hævnen, da en 16-årig mister livet. Det bliver én af Sveriges mest dødbringende konflikter. Libaan, hvis søn blev skudt i 2020, forsøger at få samfundet til at forstå, at skyderierne er en virus, der spreder sig overalt.

07:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:35  

Skyggekrigen (1:3) Putins spioner i Norden
Skyggekrigen (1:3) Putins spioner i Norden En hemmelig liste med navne på mistænkte russiske efterretningsofficerer sætter nordiske journalister i gang med at undersøge Putins spioner i Danmark, Norge og Sverige. Fundet af en mystisk militærradio ombord på en russisk fisketrawler i Nordnorge rejser spørgsmålet, om de russiske fisketrawlere, der anløber havne på Færøerne og i Norge, i virkeligheden også fungerer som spionskibe? Da Nord Stream springer i luften, indleder journalisterne jagten på sandheden om sprængningerne, der rystede hele verden. En hemmelig engelsk kilde, som de får kontakt til, ligger inde med nye informationer.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

05:55  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:15  

Ernest & Celestine (14)
Ernest & Celestine (14)

06:30  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (19)
Hey Duggee (19)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (37)
Vidundervovsen Vaffel (37)

08:30  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

Husdrømme IX (4:10)
Husdrømme IX (4:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da den ottekantede Södra Björstorp-herregård brændte ned til grunden i 2018, sørgede hele landsbyen over det unikke hus. Der er kun de ydre mure fra 1700-tallet tilbage, og det er usikkert, om gården kan genopbygges. Men for Tuula og hendes børn er der intet alternativ! Men er det muligt at genopbygge den historiske bygning fra det 18. århundrede nu, 300 år senere?

09:30  

Husdrømme IX (3:10)
Husdrømme IX (3:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Anne Marit og Frode fra Oslo er blevet vildt forelskede i Värmland - og har store ambitioner for deres nye sommerhus ved den funklende sø. Med hjælp fra en prisbelønnet arkitekt fra Norge er deres drøm ikke bare at bygge et sommerhus, men måske det smukkeste hus i hele Värmland?

10:30  

Kyst til kyst III - Limfjorden Øst (6:8)
Kyst til kyst III - Limfjorden Øst (6:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program får Christian en usædvanlig udfordring - han skal trække et træskib, inklusive et mandskor, 1 km op ad Frederik den 7.'s Kanal i Løgstør! Line lærer alt om fortidens sildeboom i Nibe. Og Kåre indretter en kolonihave - på vandet - i Nørresundby.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (19:25)
Antikkrejlerne XXI (19:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:16  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:20  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

09:35  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (10)
Bonderøven 2016 (10) Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

12:45  

Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10)
Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10) Sæson 9 (2018). Jørgen og Nikolaj vil have en aborre på krogen. Den er der nemlig aldrig nogen, der fortæller lystfiskerhistorier om eller viser billeder af. Derfor indhenter de hjælp fra en mand med mere grej end de fleste, og slår lejr midt i Skanderborg Sø. Men der står en stiv kuling igennem lejren, så det kan være svært at holde humøret oppe.

13:35  

Made in Denmark (2:8)
Made in Denmark (2:8) Vores land er kendt som en stolt og traditionsrig designnation. Produkter og idéer, der er "Made in Denmark", er ofte lig med kvalitet og godt håndværk. Vi følger syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. I denne uge går turen til Vesterbro i Købehavn. Her skal Kasper være læremester og vise de andre, hvorfor han er så glad for sit materiale, træ. Der skal både saves, skæres og pudses. Det kræver store maskiner, og det er grænseoverskridende for flere af kunsthåndværkerne.

14:20  

I hus til halsen II (8:8)
I hus til halsen II (8:8) Anne og Hasse bor i Snekkersten i et kæmpe hus på næsten 300 kvm. De har imidlertid langt fra råd til at bo i det. Anne købte i sin tid huset med sin eks-mand, og de boede der sammen med hendes forældre, som også bidrog til økonomien. Men da Annes far dør og moderen samtidig bliver alvorligt syg, sidder hun efter en skilsmisse alene i huset. Alt ser lysere ud, da hun møder Hasse, som købte sig ind i huset. Det er nu en finanskrise og seks år siden, at huset blev sat til salg, og huspriserne er raslet ned. Parret har sat prisen på huset så langt ned, at de ved et salg står med en gæld på en million kroner. Nu er ejendomsmægler Jesper Nielsen og indretningsarkitekt Anders Faarborg taget til Snekkersten, for at hjælpe familien med at komme af med huset, så de kan starte deres liv sammen, som nu har været på hold i seks år.

DR2

12:00  

Når livet vender VIII (3:7)
Når livet vender VIII (3:7) Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

12:30  

Når livet vender VIII (4:7)
Når livet vender VIII (4:7) Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem.

13:00  

Spiritisterne (3:4)
Spiritisterne (3:4) Den unge spiritist Filichia vil døbes med sin kreds af healere omkring sig, så Jens og Christina planlægger et spiritistisk dåbsritual efter hendes ønsker. Det er første dåb i trossamfundet, så alt er planlagt ned til mindste detalje. Lige indtil vejret kommer i vejen. Spiritisterne skal også gennemføre deres første begravelse, og når man kan kommunikere med ånder, så foregår den slags også i samarbejde med afdøde. En tragedie rammer Jens og Christinas arbejde med åndeverdenen, da Christinas far pludseligt dør.

13:30  

Spiritisterne (4:4)
Spiritisterne (4:4) Christinas første bisættelse som forkynder i det nye Spiritismens Trossamfund er hendes egen fars. Det er en enorm udfordring, men kontakten til åndeverdenen hjælper hende. Trossamfundet har fået tilbudt et gammelt maleri af det kendte danske medie Einar Nielsen. Hans historie sætter gang i tankerne hos spiritisternes formand, Jens, for hvornår kan man føle sig helt sikker på, hvad der er mellem himmel og jord? Og hvordan ser fremtiden ud for det nu snart et år gamle trossamfund?

14:00  

Det svenske kongeslot (2:2)
Det svenske kongeslot (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot.

TVR

12:00  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:40  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

12:59  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:30  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:05  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

14:50  

TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9)
TV AVISEN for dyr - Uenige om alt? (9) En alpaka, der hedder Fernando, prøver at slå verdensrekorden i at fortælle flest vittigheder om dyr. Spørgsmålet er om han klarer det? Reporteren Stefan besøger en flok kaniner og marsvin, der har problemer med at bo tæt sammen. De er nemlig uenige om alt. Men kan man virkelig være uenige om alt? Det vil Stefan finde ud af. Og så er der fundet endnu en deltager til Dyrenes MGP, nemlig aben Kofi, der stiller op med sin egen sang "Jeg aber efter mig selv".

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2021 - Med orkidé og mikroovnsburger
Kender Du Typen? 2021 - Med orkidé og mikroovnsburger Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Vi er tilbage i år 2015, og Flemming Møldrup har sin ilddåb som livsstilsekspert. Han og Anne Glad Wagner skal regne ud, hvem der gladeligt sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet og holder af at nusse om sine orkidéer.

15:30  

Columbo: En identitetskrise
Columbo: En identitetskrise Amerikansk krimi fra 1975. (Columbo: Identity Crisis) Den charmerende Nelson Brenner er en succesrig reklamemand. Men Brenner har også et lille bijob: Han er spion, og da han arrangerer et møde med sin gamle spionkollega "Geronimo", får Columbo en særdeles kompliceret mordsag at opklare.

16:50  

Downton Abbey II (8:10)
Downton Abbey II (8:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Forberedelserne til Matthews og Lavinias bryllup er begyndt. Samtidig skaber Sybil og Branson postyr, da de meddeler, at de også har planer om at gifte sig. Men beboerne på Downton Abbey får snart andre ting at bekymre sig om. Den spanske syge er nået til England, og Downton Abbey går ikke ram forbi.

17:05  

Downton Abbey II (7:10)
Downton Abbey II (7:10) Engelsk dramaserie fra 2011. Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates.

DR2

15:00  

18 år med prinsesse Ingrid
18 år med prinsesse Ingrid Norsk dokumentar fra 2022. (18 år med Ingrid) Kan en, som er født til at arve tronen, vokse op som et almindeligt barn? Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ser tilbage på 18 år med prinsesse Ingrid.

15:30  

5 skarpe om Kierkegaard og fortvivlelsen
5 skarpe om Kierkegaard og fortvivlelsen De største tanker er tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om fortvivlelsen. De 5 skarpe: Fortvivlet fra begyndelsen, Mulighedens fortvivlelse, Nødvendighedens fortvivlelse, Endelighed og Uendelighed og At give slip på sig selv. Medvirkende: Anders Fogh Jensen, Filosof Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

15:50  

Guldgraverne (6:6)
Guldgraverne (6:6) På skattejagt i Danmarkshistorien. Liv Thomsen sender i dette program to hold amatørarkæologer med metaldetektorer, passion og erfaring ud på to marker nær Aunslev kirke lidt vest for Nyborg på Fyn. Området, som de to hold amatørarkæologer skal afsøge, ligger lige ved den ældgamle hovedvej over Fyn. Der har formentlig ligget en jernalderboplads tæt på, og ikke langt derfra blev der under Svenskekrigene i 1659 udkæmpet et stort slag. I dette afsnit er det Team Fionia og Team Rainbow Power, der skal konkurrere om, at gøre dagens bedste fund og gøre os alle sammen lidt klogere på, hvem der levede netop her for mange år siden.

16:20  

Indvandringens historie (6:6)
Indvandringens historie (6:6) Politiske flygtninge til Danmark. Gennem 80erne og 90erne bliver Danmark delt midt over i diskussionen af, hvorvidt landet kan bære at modtage flere flygtninge. Udlændingeloven strammes. Nogen mener for lidt - andre for meget. Og de asylsøgere, der kommer ind i landet, skal forsøge at integrere sig mens de er centrum for en hed debat. Sendt første gang 04.05.03

17:30  

Når katastrofen rammer Danmark (2:3)
Når katastrofen rammer Danmark (2:3) Tænker du nogensinde på de katastrofer der kan ramme os? Det er ikke alle danskere der har tillid til, at staten kommer os til undsætning hvis katastrofen for alvor rammer. Nogle af dem er Jan og Troels og de forbereder sig begge på, hvordan de flygte fra krisesituation, hvor de er tvunget til at forlade deres hjem. Men hvilke trusler er der overhovedet mod Danmark og kan du selv gøre noget for at være forberedt?

TVR

15:01  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

15:02  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder junglepingvinerne + Vovserne redder et tankskib

17:00  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

17:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (9)
Onkel Rejes fede sommerferie (9) Onkel Reje har fået sin helt egen sekt - en gruppe mennesker, som mener at Onkel Reje må være en slags gud. For han er både gravid, selvom han er en mand, og så er han næsten lige kommet ned fra himlen. Det viser dog ikke at være så lige til, at skulle være gud for andre. Og uden at ville det, kommer Didrik og Skidrik til at give en hjælpende hånd med på en dag hvor der både er lyn, skydevåben og brug for urtete og kosttilskud.

17:30  

Spookys
Spookys

17:53  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Storkepar og vindueskitning
Frank & Kastaniegaarden - Storkepar og vindueskitning Til Franks store glæde er et storkepar ankommet til Kastaniegaarden, hvor parret checker den nyrenoverede og indflytningsklare storkerede ud. Der skal laves hegn og kittes vinduer, og Frank nyder at det er sæson for at kunne malke udenfor.

20:30  

Hammerslag 2022 - Lejlighed i storbyen
Hammerslag 2022 - Lejlighed i storbyen Byliv og lækre lejligheder er på programmet, når Hammerslag besøger Odense. Tina Müller inviterer indenfor i to lejligheder, der begge ligger midt i byen. Christian Torp og Mira Lie Nielsen kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på en smuk stuelejlighed med egen terrasse lige ud til Odense Å. Bagefter skal eksperterne helt op på kvisten, hvor der venter en hyggelig taglejlighed med parkudsigt.

DR2

18:00  

Fantastiske Forvandlinger II - Danmark (1:6)
Fantastiske Forvandlinger II - Danmark (1:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Danmark er et fyrtårn forvandlet til turistattraktion, en togremise har fået ny liv som kulturcentrum og Koldinghus er gået fra ruin til pilgrimsrejsemål for arkitekter verden over. For når gamle bygninger tømmes for funktion, behøver de ikke tømmes for mening. Sendt første gang 10.11.2016

18:30  

Historien om mennesket - med Rane Willerslev (2:4)
Historien om mennesket - med Rane Willerslev (2:4) For omkring 45.000 år siden hopper et eksemplar af racen Homo Sapiens ud af en båd på kysten i Australien og sætter vores første fodspor nogensinde på dette kontinent. Rane Willerslev fortæller den dramatiske historie om da mennesket udbreder sig til hele planeten og opnår verdensherredømme. Men har erobringerne af kontinenterne og spredningen af Homo Sapiens også været skyld i en biologisk katastrofe, med masseudryddelser af andre arter til følge?

18:50  

5 skarpe om Sløk
5 skarpe om Sløk De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og én af de største tænkere i Danmark er den provokerende, århusianske teolog, Johannes Sløk. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på de tanker, han gjorde sig om livet. De 5 skarpe: Eksistentialismen, Livet er absurd, Lidenskaben, Det tragiske og Sprog skaber virkelighed. Medvirkende: Idéhistoriker, Simon Axø Tilrettelæggelse: Bjarke Stender www.dr.dk/tro

18:50  

5 skarpe om Grundtvig
5 skarpe om Grundtvig De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og én af de tænkere, der har haft størst betydning for, hvem vi er som danskere, er N.F.S. Grundtvig. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der hurtigt skærer ind til benet på de tanker, der stadig præger, hvem vi er. De 5 skarpe: Folkeligheden, Livsoplysningen, Det politiske, Kristendommen og Historien. Medvirkende: Idéhistoriker, Simon Axø Tilrettelæggelse: Bjarke Stender www.dr.dk/tro

19:10  

Guldkorn 1970'erne: 1979
Guldkorn 1970'erne: 1979 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1979? Tvindskolerne vinder frem som et alternativt fællesskab for de unge, samtidig brokker de ældre sig over de omfattende saneringsprojekter i København, og det internationale børneår sætter fornyet fokus på børneopdragelsen og skaber livlig debat mellem børn og forældre.

19:30  

USA's vilde madkampe (16:16) Morgenmadsbaronerne
USA's vilde madkampe (16:16) Morgenmadsbaronerne Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Michigan, 1876. Lederen af Battle Creek Sanitarium er lægen John Kellogg. Hans opfindelse granola - uden sukker - bliver serveret hver morgen for patienterne. Hans bror Will ser en guldgrube i morgenmåltidet, men John vil ikke sælge det til masserne. Den tidligere patient Charlie Post stjæler idéen, tilføjer sukker, og sælger sit produkt som Grape Nuts. Men da Will ved et tilfælde opfinder cornflakes, kan han hævne sig over Post.

20:10  

Virkelighedens The Crown (5:5)
Virkelighedens The Crown (5:5) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) Prins Harry melder sig til hæren sammen med prins William. Dronningen står over for en svær beslutning. Skal hun sende sine børnebørn i krig? Der opstår splittelse mellem brødrene, og den bliver dybere, da Harry gifter sig med Meghan Markle.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst tager på sin første date. Men Grummebæk kan være farlig efter mørkets frembrud. Det viser sig, at nabopigen Ishaani har en hemmelighed inde i spejlet.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Indefra med Anders Agger - Børnehospice (2:3) - Nellies sang til Flora
Indefra med Anders Agger - Børnehospice (2:3) - Nellies sang til Flora Børnehospice (2:3). På Strandbakkehuset i Rønde - et af Danmarks to børne- og ungehospicer - bor skæbnehistorier dør om dør. På ét værelse ligger Flora på seks år med sin iPad i hånden - og en tumor i hjernen, mens hendes søster Nellie slår vejrmøller på gangen. Ingen af dem forstår rigtig, hvad der sker - og sideløbende begynder familien at planlægge Floras begravelse. På værelset ved siden af er Sejrs udvikling så meget i fremgang, at hans mor planlægger det liv, de skal leve, når de alle kommer hjem igen.

22:10  

Beck: Pigen i jordkælderen
Beck: Pigen i jordkælderen Svensk krimi fra 2006. (Beck - Flickan i jordkällaren) En pige i femårsalderen findes død i en jordkælder ved et nedlagt husmandssted. Pigen er anbragt på en madras, som om hun sover, og nogen har stillet mad ved hendes side, selv om hun har været død en uges tid. Hvem er den lille pige? Hvem har anbragt hende i jordkælderen? Og hvorfor stille mad frem til et dødt barn? Kriminalkommissær Martin Beck går på jagt efter svarene. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Margareta Oberg: Marie Göranzon. Instruktion: Harald Hamrell.

23:45  

Alene i vildmarken USA VIII (2:12)
Alene i vildmarken USA VIII (2:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) Deltagerne kæmper allerede mod de barske forhold og de mange grizzlybjørne. En bygger et unikt shelter, der koster mange kalorier, mens en anden tester sin hjemmebyggede båd i Chilko-søens forræderiske vand.

DR2

21:00  

Store danskere - Dan Turell
Store danskere - Dan Turell Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det. Sendt først gang 30.12.2015

22:30  

Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen Tysk dokumentar fra 2020. (Camp Century - The Hidden City beneath the Ice) En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?

23:25  

Playboys hemmeligheder (1:12) Den tunge arv
Playboys hemmeligheder (1:12) Den tunge arv Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Hugh Hefner solgte sig selv som en forkæmper for ytringsfrihed. I 1953 lancerede han mandebladet Playboy for at sætte gang i en seksuel revolution, der skulle frigøre både mænd og kvinder. Men gennem årene brugte han Playboy til at manipulere kvinder og tvang whistleblowere til tavshed.

TVR
DR1

00:45  

Mere voksen end Bjerrehuus (3:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (3:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for, hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Oscar skal til casting på et stort internationalt modelbureau, men et dramakursus sætter ham i kontakt med nogle ubehagelige følelser fra barndommen.

01:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

01:20  

Taggart: På afveje
Taggart: På afveje Skotsk krimiserie fra 1997. (Taggart: Out of Bounds) Efter 60 års fravær dukker drengekostskolen Borderdowns latin- og tysklærer op igen. Forvandlet til et afpillet skelet. Med et hul i kraniet, hvor mordvåbnet - et cricketbat - ramte ham tilbage i 1939. Taggartholdet får til opgave at opklare den gamle mordsag, der får ny aktualitet, da ligfundet udløser en række mystiske dødsfald blandt skolens nuværende lærerstab. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Sarah Hellings.

03:10  

Antikkrejlerne XXI (17:25)
Antikkrejlerne XXI (17:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:50  

Husdrømme IX (1:10)
Husdrømme IX (1:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Linus og Karin i Stenungsund er utålmodige efter at komme af med deres gamle hus, der blokerer udsigten fra deres nye drømmevilla. Men skal huset virkelig rives ned, eller kan det flyttes og genbruges? Vi vender også tilbage til fremtidens hus i Östersund og bjergkuben i Västra Frölunda, og til Andrea og Jonathans mobile Tiny House, hvor er det blevet af nu...?

03:50  

Husdrømme VIII (10:10)
Husdrømme VIII (10:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Snedkeren Andreas har bygget mange huse, men aldrig til sig selv og sin store familie. Drømmen om en trævilla har længe været tilsidesat på grund af livets puslespil, og fordi halvdelen af alle i hans familie har ADHD. Men nu vil Andreas og Jennie endelig gøre noget ved sagen og bygge højt oppe på en bakke med udsigt over floden Viskan.

03:55  

Husdrømme IX (2:10)
Husdrømme IX (2:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Ved Helge Å uden for Åhus tror restauratøren Gustav, at han har fundet et fund - en nedlagt stivelsesfabrik, der er helt forfaldet! Den gamle fabriksruin uden vægge, gulv eller tag skal blive Gustavs drømmehjem - og et samlingssted under åben himmel - med arbejderboliger.

DR2

00:05  

Playboys hemmeligheder (2:12) De pæne piger
Playboys hemmeligheder (2:12) De pæne piger Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 2000'erne genopfinder Hugh Hefner sig selv og Playboy-brandet gennem realityserien "The Girls Next Door" sammen med hans kærester Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson og Holly Madison. Serien fremstiller deres liv i Playboy-huset som et sandt eventyr, men bag kulisserne er det fyldt med strikse regler, manipulation og indbyrdes kampe.

00:50  

Trump versus verden (3:3)
Trump versus verden (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Trump Takes on the World) Præsident Trump truer Nordkorea med atomkrig. Dette fører til et usandsynligt venskab mellem ham og en af verdens mest brutale diktatorer, Kim Jong-un. Men Trump er ikke færdig med sine udenrigspolitiske tiltag i Asien. Han føler sig truet af Kina og lancerer den største handelskrig i økonomisk historie.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GRAESTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0528175232